W@dgidsenWeb 2.1

U bent in menu 5. Nieuwsarchief

Broodkruimelpad

Home Wadlopen 2007 - 2012 MAN VERMIST OP WAD TERSCHELLING

Nieuwsarchief Wadlopen 2007 - 2012

MAN VERMIST OP WAD TERSCHELLING

maandag 28 september 2009

TERSCHELLING - Ondanks een intensieve speuractie is een eerstejaars student van de Zeevaartschool op Terschelling nog steeds niet teruggevonden.
De jongen liep zaterdag 26 sept. jl. vrijwel ongekleed in verwarde toestand bij Oosterend het wad op en sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Direct na de vermissing hebben zes boten van de KNRM naar de vermiste student gespeurd.

Later op de dag kregen de redders hulp van vliegtuigen van de Kustwacht en de politie. Een helikopter van de KLPD zocht in de avonduren met warmtezoekende infraroodapparatuur het wad af. Ook op het eiland is een grote speuractie op touw gezet, maar tot nu toe zonder resultaat.

Bron: Leeuwarder Courant

Sint Annaparochie, 15 oktober 2009

Lichaam vermiste man gevonden
Het lichaam van de sinds 26 september vermiste 25-jarige inwoner van West-Terschelling is woensdagmiddag 14 okt. in de kwelders nabij Sint Annaparochie gevonden. Een wandelaar ontdekte het lichaam en waarschuwde de politie. Er wordt niet uitgegaan van een misdrijf.

De eerstejaars student van de zeevaartschool was in verwarde toestand het wad bij Oosterend opgelopen. Ondanks een uitgebreide zoektocht bleef hij onvindbaar.

Bron: Bildts Nijs